Puff Pastry Chicken Pizza

I always think that pizza crust is just too heavy and solid…. puff pastry is definitely a good substitue to get a lighter content. RECIPE Ingredients: puff pastry sheet 30g gouda or cheddar cheese 1 sliced onion chicken breast, cut into stripes, seasoned and fried black olives topping of your choice pepper parsley Directions: Preheat your oven to 180 C. Lay…
View Post
Share:

S’mores biscuits sandwich with peanut butter and banana

My delicious s’mores breakfast idea Ingredients: 4 oatmeal biscuits 2 teaspoons peanut butter 1 banana, sliced 1 teaspoon honey
View Post
Share:

Strawberry Spaghetti with Ricotta Cheese

RECIPE Ingredients: 100g spaghetti 400g strawberries 1 teaspoon balsamic vinegar 2 teaspoons honey 1/4 teaspoon freshly ground black pepper 1/2 cup ricotta cheese, crumbled Directions: Cook pasta according to package directions, omitting salt and fat. Drain pasta. Mix 250g strawberries with honey, balsamic vinegar until smooth. Slice the rest of the strawberry into heart shapes. Place Pasta on a plate, pour strawberry sauce. Add crumbled…
View Post
Share:

Roasted Tomato Crostini

These small bite size toasts are fantastic for an aperitif. RECIPE Ingredients: 1/2 loaf ciabatta or baguette, cut on a diagonal into 1-2 cm pieces 250g ripe tomatoes, cut into four pieces each 1-2 garlic gloves 3 tablespoons extra-virgin olive plus more for drizzling sea salt and freshly ground black pepper fresh basil leaves, coarsely chopped Directions: Combine tomatoes and olive oil…
View Post
Share:

Peanut Butter Banana French Toast

If you love the combination of peanut butter and banana, you should definitely trying this out! very soon! It is heavenly delicious and very rich and filling. It would be great for sweet brunch. RECIPE Ingredients: toast bread 6 slices 3 tablespoons Peanut Butter 2 eggs 1/3 cup milk 1 teaspoon brown sugar dash of cinnamon Ingredients for Caramelised Banana 1 ripe…
View Post
Share:

Worms Cake

PRZEPIS BISZKOPT Składniki: 6 jajek 6 kropel stewii liquid (lub 6 łyżek cukru) 6 łyżek mąki tortowej 3 łyżki kakao 50 g pokruszonej czekolady Przygotowanie: Białka ubić na sztywną pianę. po kolei dodawać żółtka. Ciągle ubijając dodawać mąkę, kakao i stewię. Wymieszać i wylać ciasto do wysmarowanej tłuszczem tortownicy. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec około 25 minut w temperaturze 180 °C.…
View Post
Share:

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?