Twice Baked Potato with Sausage

7187771865_2d1759e817_z7187772011_05857de42c_z  7187771787_a827e9e891_z

RECIPE

Ingredients:

  • 3-4 baking potatoes
  • 2 tablespoons butter
  • 1 sausage, diced
  • 1/2 cup cheddar cheese, grated
  • 1 large egg
  • 1/4 teaspoon salt
  • 1/8 teaspoon pepper
Directions:
  1. Heat oven to 200° C.
  2. Cut each potato in half. Scrub the potatoes and pierce each with the tines of a fork. Place on a baking sheet and bake until fork-tender, about 25 minutes.
  3. Meanwhile, in a skillet, cook sausage over medium heat until crisp.
  4. When potatoes are cool enough to handle, cut a thin slice off the top of each and discard. Scoop out pulp, leaving a shell.
  5. In a small bowl, mash pulp with remaining butter. Stir in the egg, salt and pepper. Stir in the cheese and sausage.
  6. Spoon the mixture back into the potato halves, creating a hollow in each center.
  7. Place on a baking sheet. Bake at for 15-20 minutes or until set.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?