Spinach and Feta Turnovers

output_GWf5OBBiteDelite-pierozki-ze-szpinakiem-0341BiteDelite-pierozki-ze-szpinakiem-0355  BiteDelite-pierozki-ze-szpinakiem-0386BiteDelite-pierozki-ze-szpinakiem-0380

RECIPE

Ingredients:

  • 1 sheet puff pastry, quartered
  • 1 bunch spinach, ends trimmed, washed, shredded
  • 2 teaspoons olive oil
  • 1 onion, sliced
  • 1 garlic, chopped
  • 50g feta, crumbled
  • salt and pepper

Directions:

  1. Preheat oven to 180°C.
  2. Heat olive oil in a frying pan over medium heat.
  3. Cook onion with garlic, add salt and spinach and cook until wilted. Sprinkle with crumbled feta. Mix and set aside to cool slightly.
  4. Line baking trays with non-stick baking paper.
  5. Divide the filling among the pastry squares.Place about 1 tablespoon spinach mixture in the middle of each pastry square.
  6. Fold squares over the filling to form triangles.
  7. Place on a baking sheet.
  8. Bake for about 20 minutes or until golden.
  9. Best served warm or at room temperature with thyme and garlic dip.

 

Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?