Chocolate cupcakes with cherry jam

BiteDelite-babeczki-czekoladowe-z-wisniami-0499

BiteDelite-babeczki-czekoladowe-z-wisniami-0523

BiteDelite-babeczki-czekoladowe-z-wisniami-0518

RECIPE

Ingredients:

1 cup all-purpose flour
1/2 cup unsweetened  cocoa powder
1 cup granulated white sugar
1/2 teaspoon baking soda
1/4 teaspoon salt
3/4 cup hot water
1/2 cup vegetable or canola oil
1/4 cup buttermilk
1 large egg

+ cherry jam (4 tablespoons)

Topping:

  • melted chocolate

Directions:

  1. Preheat the oven to 180degrees C.
  2. Place all cupcakes ingredients together in a large mixing bowl or in a bowl attached to a stand mixer. Blend until all ingredients are well combined, a few minutes.
  3. Line a muffin tin with cupcake papers and fill each cup 1/3 full with batter and 1 teasponn of cherry jam.
  4. Bake 15-20 minutes or until toothpick inserted in the center of one of the cupcakes comes out clean.
  5. Tilt them in the pan to help them cool before adding the frosting.
  6. Decorate with melted chocolate.

 

 

Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?