Roasted potatoes and tomatoes

A9BiteDelite-mlode-ziemniaki-z-pomidorami-koktajlowymi-0693

BiteDelite-mlode-ziemniaki-z-pomidorami-koktajlowymi-0698

RECIPE

Ingredients:

  • 500g baby light-skinned potatoes
  • 1 package cherry tomatoes
  • 1 bunch oregano
  • 1/4 cup olive oil
  • pinch of salt and fresh ground pepper

Directions:

  1. Preheat your oven to 200C.
  2. Boil the potatoes for about 10 minutes and drain the water.
  3. Chop the oregano. Make sure to chop it super fine. In a small bowl, add the oregano, olive oil, salt and pepper. Wisk all of this together until the oil and vinegar have cominbed.
  4. Add the potatoes and tomatoes and pour the oregano mixture on top. Gently stir the stuff in the pan until everything is coated.
  5. Put the pan in the oven and bake for 35 minutes.
  6. Let cool for 5-10 minutes and eat!

 

 

Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?