Raffaello Cupcakes

©BiteDelite-babeczki-nutella-raffaello-0540

©BiteDelite-babeczki-nutella-raffaello-0541

©BiteDelite-babeczki-nutella-raffaello-0560

RECIPE

Ingredients:

dry ingredients

  • 1 cup sugar
  • 1 cup desiccated coconut
  • 1,5 cup all purpose flour
  • 2 tsp. baking powder
  • 1/4 tsp. salt
  • almonds

wet ingredients

  • 1 cup coconut milk
  • 100 ml butter, melted
  • 1 large egg

Frosting

  • 1 cup heavy whipping cream
  • 2-3 tablespoons nutella
  • desiccated coconut
  • Raffaello pralines

Directions:

  1. Mix dry and wet ingredients separately, then stir just until combined.
  2. Preheat oven to 180° C.
  3. Line a 12-cup muffin tin with cupcake papers , fill each cup 1/3 full with batter, add put a almonds in each cupcake.
  4. Bake 15-20 minutes or until toothpick inserted in the center of one of the cupcakes comes out clean.
  5. Tilt them in the pan to help them cool.
  6. Whip the cream to soft peaks and gently fold or whip in the nutella.
  7. Transfer cream to a piping bag and pipe cream onto each cupcake.
  8. Sprinkle with desiccated coconut.
  9. Decorate with Raffaello pralines.
  10. Serve.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?