Potato Nests With Creamy Cheese

BiteDelite-Pieczone-Ziemniaki-z-twarozkiem-503

BiteDelite-Pieczone-Ziemniaki-z-twarozkiem-514

BiteDelite-Pieczone-Ziemniaki-z-twarozkiem-529

RECIPE

Ingredients:

  • 6-7 potatoes
  • 1/2 onion (optional)
  • 1 egg
  • 100 g cheddar cheese, grated
  • 100 g ricoota cheese
  • 1 tablespoon sour cream
  • 1/2 teaspoon salt
  • pinch of black pepper
  • small parsley leaves

Directions:

  1. Preheat oven to 180C and thoroughly grease a muffin pan.
  2. Peel and coarsely grate potatoes.
  3. Pour potatoes into a bowl, add the salt and onion and mix together.
  4. Add the egg and stir, then add the cheese and mix it all up.
  5. Spoon into muffin tins and bake for 25 minutes, until golden brown and tops and edges begin to get crispy.
  6. Meanwhile, pulse sour cream with ricotta cheese and pinch of salt and paper in a food processor and process until combined. Refrigerate, covered, until ready to serve.
  7. Carefully remove nests from pans and place on a baking sheet.
  8. Using a small spoon, dollop about 1 teaspoon ricotta and sour cream mixture into each potato nest and top each with a parsley leaf.
  9. Serve.

 

Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?