Milk Bundt Cake with Walnuts

BiteDelite-Babka-z-orzechami-5636

BiteDelite-Babka-z-orzechami-5641

RECIPE

Ingredients:

  • 1 cup oil (or butter, melted)
  • 2 cups all-purpose flour
  • 1 cup sugar
  • 4 eggs
  • 2 teaspoons baking powder
  • 1/4 teaspoon salt
  • 1 cup milk

Icing:

  • 1 cups confectioners’ sugar
  • 1/4 cup milk
  • 1/2 cup walnuts, chopped

Directions:

  1. Heat oven to 160C.
  2. Beat together oil and 1 cup sugar until light and fluffy. Add eggs, one at a time and beating well after each addition.
  3. In a separate bowl, mix together flour, baking powder and salt.
  4. Add the flour mixture to the oil mixture with the milk, starting and ending with flour mixture. Beat until well blended.
  5. Spread batter evenly into prepared pan.
  6. Bake 70 – 90 minutes or until toothpick tests with a few crumbs clinging to it.
  7. Cool on a wire rack for 10 minutes. Then invert onto wire rack to cool completely.
  8. In a small bowl, combine confectioners’ sugar and milk until there are smooth.
  9. Drizzle over entire cake. Sprinkle with nuts.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?