Orange Carrot Soup

©BiteDelite-zupa-marchewkowo-pomaranczowa-6259

©BiteDelite-zupa-marchewkowo-pomaranczowa-6253

RECIPE

Ingredients:

  • 1 tablespoon of butter
  • 1 onion, finely chopped
  • 5-6 carrots
  • 3 cup chicken stock
  • 1 tablespoon honey
  • 1 orange, juiced
  • 1 pinch of pepper
  • 2 slices of bread, toasted

Directions:

  1. Melt the butter in a saucepan over a low heat. Stir in the onion and carrots and cook gently for 5 minutes.
  2. Pour in the stock and a pinch of salt. Cover the pan and cook gently for 30 minutes or until the carrots are soft.
  3. Add orange juice, honey and salt and pepper to taste and bring back to a simmer.
  4. Puree in a blender.
  5. Serve garnished with cracked black pepper and toast.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?