Grilled orange shrimp skewers

BiteDelite-5367

BiteDelite-5357

BiteDelite-5365

RECIPE

Ingredients:

  • 12 medium shrimp, peeled and deveined
  • 1 orange, halved crosswise
  • 1/2 cup fresh orange juice
  • 1 tablespoon olive oil
  • 1 teaspoon fresh dill, chopped
  • 1/2 teaspoon salt
  • 4 tablespoon balsamic vinegar

Directions:

  1. Squeeze the juice from half of the orange into a large bowl, and then stir in the olive oil and salt to taste. Toss the shrimp to coat, and refrigerate 30 minutes.
  2. Meanwhile, cut the remaining orange into slices, and then cut each slice into fourths.
  3. In a saucepan, pour the balsamic vinegar and heat it over low heat. Add orange juice amd let the mixture come to a boil for 1-2 minutes until the sauce reduces. Remove the sauce from heat.
  4. Preheat a grill to medium high.
  5. Thread shrimp onto skewers, alternating with orange.
  6. Grill the skewers, turning once, until charred on both sides and just cooked through, about 4 minutes total.
  7. Drizzle with balsamic sauce.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?