Green Pasta With Spinach, Ricotta and Olives

BiteDelite-5753

BiteDelite-5758

-5760

RECIPE

Ingredients:

  • 200g green pasta (spinach spaghetti)
  • 300g frozen spinach, chopped
  • 1/2 onion, diced
  • 1 cloves garlic, minced
  • 3 tablespoons olive oil
  • 150 g ricotta cheese
  • black olives, cut into slices
  • pepper and sea salt
  • fresh basil, parsley, or coriander
Directions:
  1. Boil salted water and add the pasta, cook al dente, according to instructions on package.
  2. While draining pasta, reserve about 1/8 cup of the cooking water.  While pasta is cooking, heat olive oil in frying pan and saute onions until soft.  Add garlic and cook for about 1-2 minutes. Add the frozen spinach, cook until warmed through, about 10 minutes.
  3. Add the pasta as soon as it’s ready and fold in the spinach sauce.
  4. Add the ricotta cheese, olives and stir.
  5. Taste and add pepper and salt if needed.
  6. Place the hot spaghetti in a warm serving bowl, add fresh herbal, mix well and serve.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?