Toast with cheese and mustard

BiteDelite-767

BiteDelite-762

RECIPE

Ingredients:

  • 1 baguette, cut into slices
  • 1 tablespoon butter
  • 1 cup cheddar or gouda cheese
  • 1 tablespoon mustard
  • salt and pepper

Directions:

  1. Prehat oven to 180 C.
  2. Melt butter in pan, add grated cheese and spice a pinch of salt and pepper.
  3. Stir to combine.
  4. Place the sliced baguette on a baking sheet and spoon on the cheese, coating the toast in the middle and broil on bubbly and browned.

 

Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?