Egg in puff pastry basket

BiteDelite-sniadanko-do-reki-641

BiteDelite-sniadanko-do-reki-667

BiteDelite-sniadanko-do-reki-669

RECIPE

Ingredients:

  • 1 squares of puff pastry
  • eggs
  • 1 sausage
  • parsley
  • salt, pepper
  • a muffin tin

Directions:

  1. Place a sheet of puff pastry in each greased tin. Push it down so it’s easy to fill.
  2. Slice sausage into small cubes.
  3. Crack an egg in each cup and sprinkle salt and a couple of sausages on top of the raw egg.
  4. Grind a little fresh black pepper over the egg.
  5. Place muffin tin with puff pastry and eggs in a pre-heated oven (180C) and bake until the visible part of the puff pastry is puffed and crispy and the egg is cooked to your preferred doneness.
  6. Remove the puff pastry baskets with the cooked egg from the muffin tin and place on a plate and sprinkle with fresh parsley.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?