Blondie Rocky Road No Bake Bars

7758767224_0c58017604_z 7758765412_c84239f409_z

RECIPE

Ingredients:

  • 200g white chocolate, chopped
  • 70g dark chocolate, chopped
  • 2 tablespoons butter
  • pinch of salt
  • 1 cup crushed biscuits, crushed
  • 1 cup marshmallows, divided
  • 3/4 cup peanuts, divided

Directions:

  1. Line an 8×8-inch square baking pan with a large sheet of aluminum foil, being sure to get it neatly into the corners of the pan.
  2. Using a double boiler, melt the chocolate and butter.  Add salt. Let it cool for a bit or the biscuits added later might melt.
  3. Stir in the 1/2 marshmallows and peanuts until well-blended.
  4. Turn the mixture into the prepared pan and smooth with a spatula.
  5. Sprinkle the remaining marshmallows evenly over the surface, and press lightly into the candy with your palms.
  6. Chill until set–15 minutes in the freezer or about an hour in the refrigerator.
  7. Remove the candy slab from the pan and cut into squares.
  8. Store in an airtight container in the refrigerator for up to 1 week.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?