Pear in puff pastry

6350158075_33877e0be5_z

6350903138_a0aa2e5465_z

RECIPE

Ingredients:

  • 1 pear
  • 1/4 sheet of puff pastry dough
  • 1 cups water
  • 1/4 cup honey
  • 2 slices lemon
  • 1 teaspoon cinnamon

Directions:

  1. Peel pear and core from the bottom.
  2. In a medium saucepan, combine the water, honey, lemon slices and cinnamon. Simmer pear.
  3. Preheat oven to 180°C.
  4. When the pear is soft, remove them from the pot and allow them to cool slightly. Discard solid pieces from saucepan.
  5. Cut 2 medium size of puff pastry in square. about the same size as your pear.
  6. Put the pear on the puff pastry.
  7. As for the top layer, make several cuts just like below lattice pattern, and stretched it a lil bit, be careful not to tear it and put it on top of the pear.
  8. Baked it for 15-20 mins or until the puff pastry turns golden brown.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?