Peach and ricotta croissant

BiteDelite-paryzanka-9506

BiteDelite-paryzanka-9508

Recipe for peaches and ricotta croissant with apricot jam.

Ingredients:
  • 1 croissant, cut in half
  • 1/2  peach or nectarine, cut into wedges
  • 50 g ricotta cheese
  • 1 tablespoon apricot jam
  • mint leaves
Directions:
  1. Spread croissants with ricotta, top with peaches and apricot jam, and decorate with some mint leaves.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?