Meringue bones

8116767779_5b24d5dabc_z

8116776800_e606b00f58_z

8116767311_c4d6d64e55_z

RECIPE

Ingredients:

  • 2 egg whites
  • 125 g granulated sugar
  • piping bag
  • 2 teaspoons strawberry jam

Directions:

  1. Preheat oven to 120ºC.
  2. Beat egg whites in a medium-sized bowl till the mixture becomes fluffy.
  3. Add sugar and while beating.
  4. Pour the mixture in piping bag.
  5. Pipe bone shapes onto parchment and bake them for 20-30 min, or until set.
  6. Turn off the oven and allow the bones to dry for at least 1 hour.
  7. Decorate with strawberry jam.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?