Figs with Prosciutto Goat Cheese & Balsamic Vinegar

figi8102768142_442b9f412f_z

RECIPE

Ingredients:

  • 1 medium fresh fig
  • 1 slice prosciutto
  • about 1 tablespoon goat cheese
  • 1 tablespoon balsamic vinegar
  • 1/4 teaspoon sugar
  • 2-3 pistachios, crushed
Directions:
  1. Place prosciutto on a tray and roast in a 180ºC until prosciutto edges begin to crisp.
  2. Place halved figs on a serving plate and drizzle with the sweetened balsamic vinegar and sprinkle with the pistacios.
  3. Add cheese and prosciuttos..
  4. Serve immediately.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?