Crostini with Spinach

BiteDelite-crosstini_ze_szpinakiem-0405BiteDelite-crosstini_ze_szpinakiem-0395

BiteDelite-crosstini_ze_szpinakiem-0394

RECIPE

Ingredients:

  • 1 baguette (slices, for serving)
  • 1/2 bunch spinach, ends trimmed, washed, shredded
  • 2 teaspoons olive oil
  • 1/2 onion, sliced
  • 1/2 garlic, chopped
  • 20g feta, crumbled
  • salt and pepper

Directions:

  1. Preheat oven to 180°C.
  2. Heat olive oil in a frying pan over medium heat.
  3. Cook onion with garlic, add salt and spinach and cook until wilted. Sprinkle with crumbled feta. Mix and set aside to cool slightly.
  4. Spread a teaspoon of spinach mixture on each baguette slice.
  5. Bake for about 10-15 minutes or until golden.
  6. Best served warm or at room temperature with sesame.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?