Butter Honey Glazed Baby Carrots

7396492294_938d3b27cf_z 7396492144_65bcc04633_z 7396489688_1a9e0d2575_zPRZEPIS

RECIPE

Ingredients:

  • 300g baby carrots
  • 1/3 cup of water
  • 1 tablespoon butter
  • 1 tablespoon honey
  • 1 tablespoon lemon juice
  • pinch of salt
  • black pepper, freshly ground
  • parsley, chopped
Directions:
  1. Boil water in a saucepan. Add salt and carrots. Cook until tender, 5 minutes.
  2. Add butter, honey and lemon juice. Cook until a glaze coats the carrots, a few minutes.
  3. Sprinkle with pepper and garnish with parsley.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?