Beet gnocchi

BiteDelite-gnocchi-2036 BiteDelite-gnocchi-20121 A9BiteDelite-gnocchi-2033

RECIPE

Ingredients:

  • 3 beets
  • 250 g mascarpone
  • 1 large egg
  • 1 tsp salt
  • 1/2 tsp black pepper
  • 1 1/2 cups flour, divided
  • 1 stick unsalted butter
  • 4 fresh rosemary sprigs
  • poppy seeds
  • 2 tablespoons butter
  • fresh arugula

Directions:

  1. Wrap the beets in foil. Bake beets at 220C, 45 minutes to an hour until tender, peel and grate.
  2. Place beets in a bowl and stir in mascarpone cheese, egg, salt and pepper. Mix in 1 cup of the flour.
  3. Scoop dough into rounds and transfer to bowl with flour. Then with the tinges of a fork, press down into the dough and then transfer to baking sheet. Do this in batches. (Gnocchi can be prepared 6 hours ahead. Cover and refrigerate).
  4. Melt butter with in a large skillet over medium heat. Working in batches, cook gnocchi in large pot of simmering salted water until gnocchi float to the surface, about 2 minutes. Continue to cook 1 minutes longer.
  5. Using a slotted spoon, transfer gnocchi to skillet with butter.
  6. At this point you can transfer the gnocchi to a plate and sprinkle with poppy seeds.

 

Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?