Gruszka z serem pleśniowym i orzechami włoskimi

5877671929_6a2f51c7b1_z 5883501211_dce1a17136_z

PRZEPIS

Składniki:

  • 1 dojrzała gruszka
  • ser pleśniowy (brie, camembert lub bleu)
  • orzechy włoskie
  • świeżo zmielony pieprz

Przygotowanie:

  1. Gruszkę umyć i pokroić w dość grube plastry, wydrążyć gniazda nasienne.
  2. Układać warstwami: plaster gruszki, 2 plastry sera, orzechy, pieprz itd.
  3. Gotowe
Follow:

Skomentuj

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?