Walnut cupcakes

6210555792_3492f82c02_z

6210027807_abed7a1b65_z

6210541800_68e9539169_z

RECIPE

Ingredients:

dry ingredients:
  • 2 cup flour
  • 3/4-1 cup sugar
  • vanilla extract
  • 1 teaspoon baking powder
  • 60 g walnuts, chopped, and divided
wet ingredients:
  • 1 cup milk
  • 1 egg
  • 100 g melted butter
other:
  • chocolate  and apricot whipped cream
  • 40 g walnuts, chopped, and divided

Directions:

  1. Mix dry and wet ingredients separately, then stir just until combined.
  2. Preheat oven to 400° F.
  3. Line a 12-cup muffin tin with cupcake papers , fill each cup 2/3 full with batter.
  4. Bake 15-20 minutes or until toothpick inserted in the center of one of the cupcakes comes out clean.
  5. Decorate with cream and walnuts.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?