Sweet ‘n’ spicy salmon pineapple skewers

BiteDelite-szaszlyki-losos-ananas-9554

BiteDelite-szaszlyki-losos-ananas-9555

BiteDelite-szaszlyki-losos-ananas-9556

RECIPE

Ingredients:

  • 1 salmon filets
  • 4-6 slices pineapple
  • 2 tablespoons lemon juice
  • 1 teaspoon cayenne pepper
  • 1 dash sea salt
  • 1 dash red pepper flakes pepper
  • extra virgin olive oil
  • fresh thyme

Directions:

  1. Prepare grill for medium heat. Mix cayene, salt, and red pepper flakes in a small bowl to combine; set spice mixture aside.
  2. Beginning and ending with salmon, thread salmon and folded pineapple slices onto pairs of parallel skewers to make 4-6 kebabs total.
  3. Brush with olive oil and season with reserved spice mixture.
  4. Grill, turning occasionally, until fish is opaque throughout, 5–8 minutes.

 

Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?