Rocky Road

8253528138_f4c8cd90dd_z

8252457045_8881a928b7_z 8253527872_09246ae59f_z

RECIPE by Nigella

Ingredients:

  • 125 gram butter
  • 300 gram dark chocolate
  • 3 tablespoon golden syrup
  • 200 gram tea biscuits
  • 100 gram mini marshmallows
  • 2 teaspoon icing sugar (for dusting)

Directions:

  1. Melt the butter, chocolate and golden syrup in a heavy-based saucepan. Scoop out about 125ml of this melted mixture and put to one side.
  2. Put the biscuits into a freezer bag and then bash them with a rolling pin. You are aiming for both crumbs and pieces of biscuits.
  3. Fold the biscuit pieces and crumbs into the melted chocolate mixture in the saucepan, and then add the marshmallows.
  4. Tip into a foil tray (24cm square); flatten as best you can with a spatula. Pour the reserved 125ml of melted chocolate mixture over the marshmallow mixture and smooth the top.
  5. Refrigerate for about 2 hours or overnight.
  6. Cut into 24 fingers and dust with icing sugar by pushing it gently through a tea strainer or small sieve.

 

Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?