Meringue hearts

BiteDelite-bezy-serca-1869 BiteDelite-bezy-serca-1877

RECIPE

Ingredients:

  • 2 egg whites
  • 1/4 cup stewia powder or 1/2 cup caster sugar
  • 1 teaspoon vanilla or lemon extract
Directions:
  1. Whisk the egg whites to soft peaks. While continuously whisking, slowly add the stewia powder or caster sugar. Still whisking until you have a stiff, glossy meringue mixture.
  2. Whisk in the vanilla extract until combined.
  3. Line a baking tray with baking paper. Using a decorating bag and place hearts of meringue on the baking paper.
  4. Preheat the oven to 100°C and bake meringue for 1 -2 hours.
  5. Peel off the baking paper, then transfer the meringues to a wire rack to cool, or leave the crisp ones in the turned-off oven for at least 4 hours to cool slowly, then transfer to a wire rack.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?