Creamy Mushroom and Walnuts Crostini

BiteDelite-grzybowe-crostini-8267

BiteDelite-grzybowe-crostini-8274

BiteDelite-grzybowe-crostini-8279

BiteDelite-grzybowe-crostini-8277

 

RECIPE

Ingredients

  • mushrooms
  • 1 tablespoon butter
  • walnuts
  • salt and pepper
  • good quality baguette
  • 1 tablespoon fresh parsley, chopped

Directions:

  1. Chop the cleaned mushrooms into pieces.
  2. Melt butter in a large skillet over medium-high heat.
  3. Add the mushrooms, walnuts and a pinch of salt and continue cooking (and stirring) for few minutes.
  4. Season with pepper to taste.
  5. Top each toast with a spoonful of the mushroom mixture and garnish with parsley.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?