Creamy Corn Soup With Chili

©BiteDelite-krem-z-kukurydzy-chili-9118

©BiteDelite-krem-z-kukurydzy-chili-9106

RECIPE

Ingredients:

  • 2 tablespoons butter
  • 1/2  white onion, chopped
  • 750 ml broth
  • 4 ears corn, kernels removed and cobs reserved
  • 1 red chilli peppers, sliced
  • 2 tablespoon lime juice
  • 200 ml coconut milk
  • 50 g almond flakes
  • salt and fresh cracked pepper to taste

Directions:

  1. Melt butter and saute the onion for a few minutes until translucent.
  2. Add the corn and pepper to the pot and saute for a few minutes more.
  3. Add broth and bring to a boil. Simmer for about 10 minutes.
  4. Next add coconut milk and lime juice. Simmer for few minutes.
  5. Puree in a blender until smooth.
  6. Check the seasonings.
  7. Serve hot with almond flakes.
  1. Serwować ciepły krem, posypany płatkami migdałów.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?