Classic Christmas cookies

8265862529_f3cf1a5747_z

8265862485_8fb3590111_z

RECIPE

Ingredients:

  • 225 g flour
  • 100 butter
  • 1 yolk
  • 1,5 teaspoon gingerbread spice
  • vanilla extract
  • 1 teaspoon baking soda
  • 3 tablespoon honey

Directions:

  1. Combine together flour, baking soda, gingerbread spice. Set it aside.
  2. Cream butter and honey together until light in color and fluffy.
  3. Add egg’s yolk and beat until smooth. Then add vanilla extracts.
  4. Gradually fold in the flour mixture to form a smooth dough. Refrigerate the dough for at least 1 hour.
  5. When you are ready to bake, preheat oven to 160°C, and line cookie sheets with parchment paper.
  6. Roll dough to about 1/4 inch thick on a lightly floured surface.
  7. Using your favorite cookie cutters, cut out shapes and transfer them to prepared cookie sheets.
  8. Bake them for about 8 minutes or just until they are slightly colored around the edges.
  9. Allow cookies to cool on cookie sheets for about 2 minutes before transferring them to wire racks to cool completely.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?