Chocolate Dipped Meringue Roses

Delite-bezy-roze-4795BiteDelite-bezy-roze-4803BiteDelite-bezy-roze-4843 BiteDelite-bezy-roze-4975

RECIPE

Ingredients:

  • 2 egg whites
  • 1/4 cup stewia powder or 1/2 cup caster sugar
  • 1 teaspoon vanilla or lemon extract
  • melted dark chocolate
  • pink icing color
Directions:
  1. Whisk the egg whites to soft peaks. While continuously whisking, slowly add caster sugar and 2-3 drops of pink icing color. Still whisking until you have a stiff, glossy meringue mixture.
  2. Whisk in the vanilla extract until combined.
  3. Line a baking tray with baking paper. Using a decorating bag and place roses of meringue on the baking paper.
  4. Preheat the oven to 100°C and bake meringue for 1 -2 hours.
  5. Peel off the baking paper, then transfer the meringues to a wire rack to cool, or leave the crisp ones in the turned-off oven for at least 4 hours to cool slowly, then transfer to a wire rack.
  6. Dip in melted chocolate.

 

Follow:

2 Comments

  1. cupcake recipes
    02/08/2015 / 19:55

    OMG, Rose color make people happy, I like the delicious recipe

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?