Chocolate cake with pear

8178515019_82c938c873_z 8178545614_eff29d2888_z

RECIPE

Ingredients:

  • 100g butter
  • 120g plain chocolate
  • 120g caster sugar
  • 150g self-raising flour
  • 40g cocoa powder
  • 1/2 teaspoon baked powder
  • 2 eggs
  • 2 pears

Directions:

  1. Melt the butter and chocolate in a bowl over a pan of simmering water.
  2. Remove from heat and add the sugar, then the flour and cocoa.
  3. Beat in the eggs one at a time.
  4. Pour the chocolate mixture into a greased and lined cake tin. Add peeled and sliced into the half pears.
  5. Bake at 180°C for about 50 minutes or until risen and springy to the touch.
  6. Leave to cool for 10 minutes before removing from the tin.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?