Cheese Cups with Tomato Salsa

BiteDelite-przekaska-serowa-z-pomidorami-3837

BiteDelite-przekaska-serowa-z-pomidorami-3841

 

BiteDelite-przekaska-serowa-z-pomidorami-3848

This is a simple and quick recipe that will make your guests feel like you spent hours preparing this. It not only looks great but tastes great as well. These are perfect for any time and kids love them too!

RECIPE

Ingredients:

  • 1 cup cheddar cheese, finely grated
  • 2 cups fresh tomatoes
  • 1/4 cup oregano, basil, parsley or dill leaves
  • 1 chopped garlic clove
  • salt and black pepper
  • 1 teaspoon fresh lemon juice
  • 1 tablespoon extra-virgin olive oil

Directions:

  1. Best part is, it’s extremaly easy! First, layer a pan with a olive oil, then sprinkled shredded cheddar cheese onto the pan in a small mound.
  2. Put the pan into the oven on 180C until the cheese was melted.
  3. Cool about 30 sec., and then use a spatula to take the flat mound of warm cheese and mold it onto inverted votive candle holders.
  4. For the Salsa: cut tomatoes into cubes, mix with herbs, garlic, salt to taste, black pepper and lemon juice together and let rest for 15 minutes.
  5. Gently spoon salsa into the cups and enjoy!
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?