Carrot Chips

©BiteDelite-chipsy-marchewkowe-4358

©BiteDelite-chipsy-marchewkowe-4363

RECIPE:

Ingredients:

  • 2 carrots
  • 1 tablespoon olive oil extra virgin
  • sea salt
  • papper

Directions:

  1. Preheat oven to 180C.
  2. Line a baking sheet with baking paper.
  3. Slice carrots into very thin slices using a mandoline slicer.
  4. Transfer to the baking sheet and arrange in a single layer and brush tops with olive oil.
  5. Sprinkle with sea salt and freshly ground pepper.
  6. Bake for 12 minutes.
  7. Remove from oven and serve immediately.

 

Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?