Bacon, Toast and Egg Breakfast Cups

7406637364_39c7442c4f_z

7406637438_9eb94719a5_z

7406637294_673d7d0d03_z

RECIPE

Ingredients:

  • 4 slices of bacon
  • 2 slices of bread
  • 4 eggs
  • salt and pepper to taste

Directions:

  1. Preheat oven to 180 C. Brush muffin tin with olive oil.
  2. Cut out circles of bread and place the bread on the bottom of each muffin mold.
  3. Line muffin pans with bacon so that it circles each mold.
  4. Break an egg into the center of each mold.
  5. Bake for about 10-15 minutes or until egg is cooked to the doneness of your liking.
  6. Serve warm.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?