Quail egg stuffed Mushrooms

©BiteDelite-pieczarki-faszerowane-3715

 

©BiteDelite-pieczarki-faszerowane-3709

©BiteDelite-pieczarki-faszerowane-3713

This stuffed mushroom taste very originally, delicate tender and require a minimum cooking time.

RECIPE

Ingredients:

  • 5  mushrooms caps
  • 5 quail eggs
  • 2 tablespoon cheese, grated
  • salt, papper
  • 2 teaspoons parsley
  • 1 teaspoon olive oil

Directions:

  1. Rinse mushrooms thoroughly.
  2. Carefully remove the stems to keep mushroom caps.
  3. Put the caps on the baking tray previously slightly greased with olive oil.
  4. Add cheese and parsley, crack a quail egg into each champignon cap. Sprinkle with salt and papper.
  5. Place  into the preheated 180C oven and bake for 15 minutes.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?