Czekolada z bakaliami

7733586636_e46a5f4934_z7733586368_652eeab398_z  7733587718_da6400fd2c_z
PRZEPIS
Składniki:
  • 200g deserowej lub gorzkiej czekolady
  • 1 szklanka mieszanki ulubionych bakalii
    • migdały
    • figi
    • rodzynki
    • ziarno słonecznika
    • orzeszki ziemne

Przygotowanie:

  1. W kąpieli wodnej roztopić czekoladę.
  2. Wylać na papier do pieczenia.
  3. Posypać mieszanką bakalii.
  4. Schłodzić w lodówce ok 30 min.
  5. Przechowywać w zamkniętym pojemniku, najlepiej w lodówce do 2 tygodni.
Follow:

Skomentuj

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?