Ananasowe chipsy

7107017975_5d080f868b_z6960601010_c2d6de4e5e_z 6960601556_ef69c0d03e_z 7106671059_98540b76c8_z

PRZEPIS

Składniki

  • średni dojrzały ananas
Przygotowanie:
  1. Piekarnik nagrzać do 100 – 120 st C.
  2. Ananasa obrać i pokroić na cienkie plastry.
  3. Pokrojone plastry ułożyć na papierze do pieczenia.
  4. Piec przez ok 30 min. Uważać by się za bardzo nie przypaliły bo będą gorzkie.
Follow:

Skomentuj

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?