Stuffed Mushroom Caps

8198868309_0b2e5bd9be_z 8199961756_9fe1b79a31_z

8199961672_44c83c5697_z

RECIPE

Ingredients:

  • 12 mushrooms
  • 0,5 onion
  • 1 tablespoon parmesan cheese
  • 0,5 slice of bread,
  • salt and pepper
  • 1 teaspoon fresh dill

Directions:

  1. Preheat oven to a hot 180°C.
  2. Remove mushroom stalks from the caps.
  3. Use a food processor to chop finely. Add bread, onion and cheese. Pulse until it is finely chopped.
  4. Season with salt and pepper.
  5. Put the mushroom caps on a baking sheet lined with tin foil. Fill the mushroom with the filling.
  6. Garnish the dill.
  7. Bake for 10-12 minutes or until lightly golden.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?