Baked Pears in Filo Pastry With Dark Chocolate And Walnuts

bitedelite-jesienna-gruszka-w-ciescie-filo-0699

bitedelite-jesienna-gruszka-w-ciescie-filo-0708

bitedelite-jesienna-gruszka-w-ciescie-filo-0704

bitedelite-jesienna-gruszka-w-ciescie-filo-0703

bitedelite-jesienna-gruszka-w-ciescie-filo-0715

RECIPE 

Ingredients:

  • 4 ripe pears
  • 1 sheets filo pastry
  • walnuts
  • 4 tablespoon brown of sugar
  • 50g chocolate, melted

Directions:

  1. Mix walnuts wit sugar.
  2. Use a melon baller to remove cores from the base of pears and press walnuts with sugar into the holes.
  3. Preheat oven to 200°C.
  4. Make a square of filo pastry and place a pear in the centre. Fold sides up to enclose the pear. Repeat with the remaining filo and pears.
  5. Bake for 12-15 minutes until golden.
  6. Serve immediately with melted chocolate.

 

Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?