Baked buns filled spinach and egg

MG_3203

MG_3205

MG_3214

MG_3215 MG_3218

MG_3219

MG_3243

MG_3222

RECIPE

Ingredients

  • 2 buns
  • 1 cup fresh spinach
  • 1 egg
  • 1/3 cup crumbled feta cheese
  • 1/2 tsp salt
  • 1/2 tsp freshly ground pepper

Directions:

  1. Place the spinach in a deep pan or in the skillet. Add a little water, 1/4 cup should do it. Using medium heat, cook the spinach just until wilted, about 3-4 mins.
  2. Place spinach in a bowl. Add egg, fetta, salt and pepper. Stir to combine.
  3. Cut the top of the bun using a sharp knife and make a small hole in between.
  4. Fill each bun with spinach mixture.
  5. Preheat oven to 180C.
  6. Bake for about 15-20 minutes, or until it’s well set.
Follow:

Leave comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontynuacja przeglądania strony oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie. więcej info

W BiteDelite znajdziesz przepisy na pyszne ciasteczka, które spodobały się naszej stronie tak bardzo, że zaczęła również z nich korzystać. Tak na prawdę zawsze korzystała z ciasteczek, ale teraz muszę Cię dodatkowo o tym informować. Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij


Looking for Something?